פינת זוגיות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

19/06/2005 | 17:48 | מאת: sst

ידוע לי שפינת הזוגיות בחדר השינה צריכה להיות בפינה הדרום מערבית. מה קורה כשבפינה הזו בחדרי יש ארון קיר ודלת, איכן עלי להעמיד את צמד החפצים הזוגי? האפשרות היחידה היא קרוב לתיקרה, מעל הדלת. האם זה הגיוני? אפשרי? מה לעשות?

שלום, אם יש פינות דרום מערביות אחרות בבית - בחדר אחר למשל, אפשר לתלום/לשים את הדבר המסמל זוגיות שם. אצלי במטבח, למשל, בפינה הדרום מערבית ישנו ארון, שעליו עומד בקבוק יין מפוסל כזוג מחובקים. תלית הדבר לא צריכה להיות ממש בפינה, אלא במרכז שליש הדרום מערבי של החדר. הרבה אור ואהבה וזוגיות מופלאה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי