ילדים-צבע

דיון מתוך פורום  פנג שווי

02/06/2005 | 23:42 | מאת: עדנה

בן 25.12.92, בן 2.2.95 בת-22.1.96 אבקש לדעת מהם כיווני השינה הרצויים והצבעים המתאימים לחדר?

היי עדנה, שלושת בנייך בעלי כיוונים מערביים (יש בכיוונים התומכים בהם את 3 כיוונים המערב האפשריים). הקוואה של הגדול = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בו = 8: הצלחה גדולה = דרום מערב, בריאות = צפון מערב, מערכות יחסים = מערב, כללי ולימודים = צפון מזרח. הקוואה של הבין השני = 6, והכיוונים - עם אותן הכותרות: מערב, צפון מזרח, דרום מערב, צפון מערב. הקוואה של הבן הקטן = 2: צפון מזרח, מערב, צפון מערב, דרום מערב. לגבי הצבעים, הם אינם קשורים לקוואה של הבנים, אלא לאנרגיות הקיימות בחדר, (וזאת אינני יכולה לדעת אלא אם כן אני עושה איבחון). אבל מאחר וזה חדר שינה, מאוד מומלץ שהצבעים יהיו רגועים (פסטלים) כדי שהילדים ישנו טוב. כל טוב ושבוע נהדר, חמדה

מנהל פורום פנג שווי