צבעים וריהוט לחדר מורים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

09/05/2005 | 19:46 | מאת: רות

באילו צבעים כדאי לצבוע קירות בחדר מורים כדי לעודד יצירתיות, חברות, שיתוף פעולה ולהקרין אוירה תומכת? האם אפשא לצבוע כל קיר בצבע אחר. ומה לגבי הריהוט? אשמח לפירוט. תודה. רות

היי רות, השאלות שלך נהדרות, והלוואי והיו באמת משתמשים בידע של הפונג שווי כדי לצבוע ולרהט חדרי מורים, חדרי מנהלים, ובכלל. זה היה מאוד משפר את כל אותם דברים שאת רוצה שישתפרו. אבל הדרך לעשות זאת, היא רק באמצעות איבחון האנרגיות הקיימות במקום. בכל חלל ישנם לפחות שני סוגים של אנרגיות (לפעמים יש ארבעה), שאת חלקם נרצה להפעיל, ואת חלקם לא. אחת הדרכים היותר משמעותיות להפעלת אנרגיה = צבעים. גם ריהוט תורם תרומה נכבדה לענין הזה. כאשר צובעים את החדר נכון ומרהטים אותו נכון, באופן אוטומטי האנרגיה שבו תומכת בכל אותם אלמנטים שאת שואפת אליהם: יצירתיות, חברתיות, שיתוף פעולה. לכן אני ממליצה להזמין אותי לאיבחון האנרגיות במקום, ואני מאמינה שזה יעזור לשיפור גדול בכל התחומים. כי מכאן, לצערי אינני יכולה להמליץ על צבעים שמא אמליץ על צבע שיפעיל אנרגיה שלא היינו רוצים שתופעל. חג שמח, חמדה

מנהל פורום פנג שווי