צבעים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

03/05/2005 | 15:02 | מאת: אני

שלום חמדה. רציתי לדעת מה אומרת תורת הפנג שוואי על בחירת הצבעים הנ"ל: סלון ופינת אוכל במרחב אחד בצבע קרם צהבהב. חדר לתינוק בצבע ירוק פיסטוק. חדר הורים בצבע סגול בהיר. תודה.

היי אני, ע"פ תורת הפונג שווי, בכל חלל יש בדרך כלל בין 2 ל- 4 סוגים של אנרגיות, כאשר אנחנו בדרך כלל מעונינים להפעיל 2 מתוך ה- 4 (או 1 מתוך ה- 2). צבעים, זוהי דרך מאוד יעילה להפעלת האנרגיות. כדי לדעת אילו אנרגיות ישנן בכל חלל, עלי קודם כל לעשות בדיקה של האנרגיות בבית, שמא אומר לך לצבוע בצבע שיפעיל בדיוק את אותה אנרגיה שאני מעדיפה לא להפעיל. הבדיקה הזו כרוכה בשילוב של אינפורמציה: תאריך "לידת" הבית, המפה "הטופוגרפית" שלו, כיוון החזית ומה יש סביבו - הם הגורמים הראשונים אותם בודקים. (יש עוד). כפי שאת רואה, זה הרבה יותר מורכב מאשר סתם התייחסות ליופי של הצבע. מה שכן אוכל לומר לך, שלגבי חדר הילדים, כדאי שיהיה בו צבע רגוע, כדי שהילדים יוכלו לישון היטב, כי לצבע חזק יש אנרגיות חזקות, והוא עלול להשפיע על רוגע השינה. כנ"ל לגבי חדרי שינה בכלל. אשמח לעזור בייעוץ, שבת שלום, חמדה

מנהל פורום פנג שווי