משרד+כיוון

דיון מתוך פורום  פנג שווי

30/04/2005 | 02:34 | מאת: edna

קוואה שלי לפי מאמרך-8 ובעלי-4 כרגע שידת המיטה-ראש- על קיר מערב. שנינו מפרנסים.צד מזרח אין אפשרות לשנות המיטה, וכן לצד צפון- מול דלת כניסה. מחפשים הצלחה. ??? לאן לשנות המיטה? תודה

היי עדנה, הכותרת של שאלתך קצת מבלבלת... משרד+ כיוון ואת מדברת אתי על ראש מיטה... לגבי המשרד: אתם יכולים להפנות את פניכם - כל אחד לכיוון תומך בו, וחשוב שבזמן שאתם יושבים במשרד תשבו כך שתהיו בשליטה על דלת הכניסה לחדר. לגבי השינה, מה בקשר לכיוון דרום? זהו כיוון הבריאות של בעלך, שזה הכיוון השני הכי טוב שלו, וכאשר את ישנה, שני עם מעט הטיה של הראש לכיוון דרום מערב שהוא הכיוון הכי טוב שלך. כל טוב והרבה אור והצלחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי