תאריך הלידה ובריאות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

29/04/2005 | 22:04 | מאת: ערן

אני נולדתי ב-29.06.1971 בשעה 3.15 לפנות בוקר שעון גרמניה. כיום ראש המיטה שלי נמצא בכיוון מזרח מתחת לחלון שרוב הזמן סגור באמצעות תריסים. מצב הבריאות שלי לא טוב, והייתי רוצה לדעת למה אני צריך לשים לב על מנת לשפר את מצב הבריאות שלי. תודה

היי ערן, הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך הוא 2: הצלחה גדולה = צפון מזרח, בריאות = מערב, זוגיות ומערכות יחסים = צפון מערב, כללי ולימודים = דרום ערב. כלומר, אם תפנה את ראש המיטה לכיוון מערב,או לכיוון צפון מזרח - תקבל תמיכה מכיוון הבריאות שלך. גם בזמן ערות, כדאי להפנות את הפנים אל אחד מהכיוונים התומכים, כשהכי כדאי - לכיוון ההצלחה הגדולה ו/או לכיוון הבריאות. אבל - כל אחד מהאחרים טוב גם, בטח הרבה יותר טוב מ- 4 הכיוונים האחרים. הרבה בריאות ואושר, חמדה

מנהל פורום פנג שווי