פרפרים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

20/04/2005 | 22:09 | מאת: קרן

שלום למה נחשבים פרפרים בפנג שואי? מה הם מסמלים? שמעתי שהם קשורים לקלילות וחופש כשהם בחדר העבודה ומביאים אנרגיה של פלירטוט כשהם תלויים בחדר השינה. כמה פרפרים כדאי למקם? ואם באמת נכון הדבר זה יפריע ליציבות קשר? תודה

היי קרן, בפונג שווי מדברים המון על סימבוליקה, מתוך הבנה שהסמלים משפיעים עלינו ברמות עמוקות ביותר. הרבה פעמים יש הבדל מסורתי בפירוש הסמלים במקומות השונים. כמו למשל במזרח יש מקומות שלבוש לבן מסמל א?בל בעוד שאצלינו הוא מסמל שלווה, רוגע, שמחה. יש אנשים שבגד אדום מסמל להם הופעה עם נוכחות ואפילו שידור סקספיליות, ויש אחרים שלא ישימו אדום על גופם כי... (כל אחד והסיבות שלו). לגבי פרפרים - יש להם את הנוכחות הקלילה. הרי מכנים גבר שמחליף הרבה נשים פרפר = נוחת על פרח, שותה את הצוף שלו ומתעופף. מכאן שכאשר מתייחסים לפרפרים כפי שתיארת - סביר להניח שבתת מודע אכן זה ישפיע כך. אם את בטוחה שאינך מאמינה שפרפרים מסמלים התפרפרויות, את יכולה לשים בחדר שינה. והבדיקה - שבי בנוח, עצמי את עינייך, נשמי נשימה עמוקה, אמרי את המילה פרפר, והרגישי איך זה מרגיש. אם את מרגישה רק את החופשיות והקלילות או שאת מרגישה התכווצות של חשש. ובהתאם לכך תנהגי. חג שמח, חמדה

22/04/2005 | 12:05 | מאת: קרן

שלום חמדה תודה על התשובה אבל אני רוצה לשאול לגבי פרפרים שכבר יש לי. אלו שני פרפרים שלפי גודלם השונה הם נראים זכר ונקבה והם בצבעים ורוד וטורקיז. הם תלויים יחד על משקוף החלון בחדר שלי בקיר הדרומי. רק עכשיו לאחרונה תליתי אותם. האם במקרה כזה הם יכולים להיחשב לסמל לזוגיות או שבכל מקרה מדובר בהתפרפרות כי הם פרפרים? אני אנסה לעשות את מה שהצעת ולראות מה אני מרגישה בקשר למילה פרפר ומקווה שאצליח לדעת את התשובה הנכונה. דרך אגב יש בעיר שלי מכון לצילומי רנטגן של שיניים שבקיר שלהם בתוך המקום במרפאה תלויים המון פרפרים צבעוניים. כנראה שזה טוב לעבודה שלהם. ובכלל כל המקום הזה מעוצב על פי הפנג שואי. יש בכניסה מפלי מים ועציצים יפים. ממש חגיגה לעיניים. אז פרפרים במרפאה מסמלים התפרפרות של העובדים במקום , זה לא נראה לי הגיוני. אשמח לשמוע את תגובתך. תודה וחג שמח

מנהל פורום פנג שווי