שיפורים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

16/04/2005 | 21:54 | מאת: דנה

בעלי עבר חיים קשים. (22.7.72). ונראה שזה פשוט לא מסתיים. בשנים האחרונות הוא במשברי תעסוקה ואף עבר דיכאון. בחודשיים האחרונים הוא החליט שהוא משנה את חייו ולי יש הרגשה שהוא עובר מקיצונות אחת לאחרת. כמובן אני מאוד דואגת. האם יש דרכים לחזק את הפרנסה את הזוגיות וגם את הבריאות ?

היי דנה, ישנן כמה רמות התייחסות לבעיה. אפשר לקחת את הדברים הקטנים, שתומכים בנו בקטן, ואפשר לקחת את הדברים בגדול, כלומר - לעשות אבחון של האנרגיות בבית ולראות מה אפשר לשנות כדי לגרום לאנרגיות של הבית לתמוך בכם. מכאן אני יכולה לייעץ רק ברמה הראשונה = בנוגע לדברים הקטנים, ואכן זאת אעשה. אבל אני מציעה לך להזמין אותי לעשות איבחון של האנרגיות בבית ולקבל יעוץ מקיף ומעמיק. ונתחיל עם הכיוונים. הקוואה של בעלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בו = 1: הצלחה גדול = דרום מזרח, בריאות = מזרח, זוגיות ומערכות יחסים = דרום, כללי ולימודים = צפון. כלומר, כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד מהכיוונים הללו, כשהכי מומלץ זה דרום מזרח, אח"כ מזרח. בכל מקרה, כדאי להפנות את הפנים בזמן ערות אל אחד מהכיוונים הללו: בזמן העבודה, בזמן צפיה ב- TV וכו'. כדי לחזק את השפע, כדאי לשים חפץ המסמל עבורכם שפע, (אולי דולר בתוך מסגרת, או דגם מוזהב של מכונית פאר או - מה שתבחרו), בפינה הדרום מזרחית של הסלון / חדר עבודה. כדי לחזק זוגיות, כדאי לדאוג שתהיה גישה למיטה משני צידיה, 2 ארוניות / שטיחונים, וכו', כדאי שמתחת למיטה לא יהיה מחסן קטן - רק של מצעים, וכדאי לתלות תמונה המסמלת עבורכם זוגיות בקיר הדרום מערבי של חדר השינה, או לשים פסל המסמל זוגיות או לשים 2 פמוטים. חשוב לזכור, שיש לנו בחיים גם מצב של אופן חשיבה, שמאוד משפיע עלינו. אשמח לעזור, חג שמח חמדה

ושוב היי, חשבתי על זה שזה רעיון טוב לעשות טיהור בבית. אנא קראי הת תשובתי להרמי תפוחית (מיד בהמשך השמות) איך לעשות זאת. כדאי בבקר. ושוב חג שמח, חמדה

מנהל פורום פנג שווי