כיוון שינה רצוי

דיון מתוך פורום  פנג שווי

06/04/2005 | 13:00 | מאת: רונית

שלום, בני נולד בתאריך 09.07.2004, אנו לקראת מעבר דירה והייתי רוצה לדעת מה כיוו השינה הרצוי עבורו (כיוון הראש), וכן איזה צבע מומלץ לחדר שלו. תודה

היי רונית, הקוואה של בנך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בו = 2: הצלחה גדולה = צפ' מז', בריאות = מערב, מערכות יחסים = צפ' מע', כללי ולימודים = דר' מע'. כלומר, מאוד כדאי שראש המיטה יהיה אל אחד מהכיוונים הנ"ל, כשבשביל תינוק בגיל הזה, נראה לי שכיוון הבריאות הכי חשוב. כלומר או צפ' מז' - שזה הכיוון הכי טוב, או מערב. אבל, כל אחד מהאחרים גם טוב. הכי חשוב זה לשים לב שהמיטה לא תעמוד מול דלת הכניסה לחדר, ובטח שהרגלים לא יופנו אליה. וגם, כאשר יהיה לו שולחן, כדאי מאוד שהוא לא ישב עם הגב אל דלת הכניסה לחדר. לגבי הצבעים, אנא קראי את התשובה שנתתי לשואלת לפניך, א.ב., ותביני למה אינני יכולה להמליץ על צבע זה או אחר. מה שכן אומר, זה שמאוד כדאי שהצבע יהיה נעים ורגוע, כי בחדר הזה התינוק ישן. אם הוא ילד מאוד אקטיבי, אז מאוד כדאי שבלילה תאספי את כל הצעצועים שלו ותסגרי אותה כדי שלא יהיה "רעש" של צבעים. אם את רוצה להוא יהיה יותר פעיל במשך היום, דאגי שבזמן שהוא ער יהיה "שמח". כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי