צבעים לילדים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

26/03/2005 | 10:33 | מאת: אידי

בתי נולדה ב- 24.3.2000 , הייתי רוצה צבע רגוע לחדרה שישרה שלווה ויפיג חרדות. בני נולד ב- 3.12.2002 , גם לחדרו צבע שירגיע, יגביר כושר ביטוי ויעזור לריפוי (לילד יש סוג של אסטמה). על איזה צבעים את ממליצה? תודה לך!

היי אידי, נתחיל מהכיוונים. הקוואה של בתך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בה = 6: הצלחה גדולה = מערב, בריאות = צפ' מז', מערכות יחסים = דר' מע', כללי ולמודים = צפ' מע'. הקוואה של בנך = 7, והכיוונים - עם אותן הכותרות: צפ' מער', דר' מער', צפ' מזר', מערב. כלומר, כדאי להשכיב אותם עם הראש אל אחד מהכיוונים התומכים בהם. אבל לא כדאי שהמיטה תהיה מול דלת הכינסה לחדר. לגבי הצבעים, אין לזה קשר לתאריך הלידה של הילדים, אלא לתאריך הלידה של הבית ולכיוונים שלו. 2 הנתונים האלו מאפשרים לי לחשב את האסטרולוגיה של הבית, שתתן לי את האפשרות לאבחן אילו אנרגיות קיימות בכל אחד מהחדרים, וכך אוכל להמליץ על צבעים. מבלי לערוך את האיבחון הזה, אין באפשרותי להמליץ על צבעים. אבל, לכי אחרי לבך. דמייני צבע שהיית רוצה בחדר, עצמי את עינייך, וחושי איך זה מרגיש לך בחדר עם הצבע הזה. הרבה פעמים אנחנו יכולים בעזרת האינטואיציה לקבל את התשובות הנכונות. את המלצתי אני יכולה לתת רק אחרי שאני עושה איבחון. הרבה שמחה ואהבה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי