משרד

דיון מתוך פורום  פנג שווי

21/03/2005 | 19:16 | מאת: אתי

שלום חמדה אני עובדת במשרד שהתחושה שלי לא כל כך טובה בו יש לי מעין סחרחורת ותחושה של סטרס , מה אני יכולה להוסיף למשרד, מבלי שיחשבו שהתחרפנתי כמובן, שיכול לשנות את האנרגיה לחיובית ולהוסיף רוגע , יש לציין שבמקום עבודה זה יש אחוזי אנשים גרושים גבוהים מאוד ואני חוששת לנישואיי עקב כך תודה .

היי אתי, מה שאת יכולה לעושת, זה לחזק את נישואייך בבית. 1. ודאי שחדר השינה שלך רומנטי, שיש גישה למיטה משני צידיה, יש ארוניות משני הצדדים, שאין בו גם "מחסן קטן". גם לא מחת למיטה. (מתחת למיטה - מצעים בלבד). 2. תלי בפינה הדרום מערבית של חדר השינה, ואפשר בפינה הדרום מערבית של כל חדר, תמונות המסמלות עבורכם זוגיות. לגבי המשרד, אין לי אפשרות לנחש מה קורה שם, ולכן אינני יכולה לעוץ לך. הסיבות להרגשת הסחרחורת יכולות להיות שונות, ועד שלא אעשה איבחון - לא אוכל להמליץ. פרט אולי לישיבה בכיוון תומך. קראי את המאמר שלי (משמאל, מעל התמונה), וחשבי את הכיוונים התומכים בך. השתדלי לשבת עם הפנים אל כיוון תומך. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי