תמונות עם אנרגיה טובה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

20/03/2005 | 11:33 | מאת: פזית

תלויה בסלון אצלי תמונה של אישה בודדה ועוד תמונה של כושית שילדתה על הגב ויש לה כד על הראש (הצחקתי אותך?) שתי תמונות אלה נראה לי משקפות אותי אני די בודדה וגם עובדת מאוד קשה בבית (כמו הכושית) יש לתמונות השפעה עלי? אם הורדתי אותן חייבים לזרוק או אפשר לאפסן בארון? תודה מקרב לב על תשובתך...

היי פזית, ענית על השאלה.... בפונג שווי אנחנו מדברים הרבה מאוד על סימבוליקה - סמלים. וכמו שאמרת, אשה בודדה מסמלת אשה בודדה, ואשה עם כד על הראש מסמלת אשה שעובדת קשה. את יכולה לאפסן את התמונות בארון, אבל בינינו, בשביל מה? האם את חושבת שיום אחד תרצי לשוב להיות אשה בודדה שעובדת קשה? כשזה בארון, מוצנע, אין בעיה. על הקירות, תלי תמונונת המסמלות זוגיות, המסמלות חברותא, (תשתדלי בפינות הדרום מערביות שהן מסמלות את מיקום אנרגית הזוגיות והרומנטיקה). ולגבי עבודה - חפשי משהו שמח, משהו שיעלה לך את האנרגיות. כל הכבוד על ההבחנה, ושיהיה רק טוב! חמדה

21/03/2005 | 08:15 | מאת: פזית

תודה.

מנהל פורום פנג שווי