סידור החדר

דיון מתוך פורום  פנג שווי

27/12/2004 | 03:08 | מאת: asi

שלום רב!!! עיינתי בפורום והתרשמתי מעצות שנתת לאחרים... והייתי רוצה לדעת איך לסדר את החדר לו אני עובר, נולדתי 26/5/1981 כ"ב באייר החדר נמצא בכיוון דרומי מערבי. לו שתי חלונות בכיוון הדרומי חלון גדול לעומת החלון המערבי. בכניסה יש ארון (רואים את צידו של הארון כשנכנסים) וחוץ מזה אני צריך להוסיף מיטה, שולחן כתיבה+מחשב, ותמונות.. חשבתי להוסיף גם מדפים קטנים בצורה מדרגות על 1 הקירות ולשים עלהם נרות.. אשמח מאוד אם תוכלי להמליץ לי איך לסדר את המיטה והשולחן כתיבה...

היי אסי, הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התמוכים בך = 1: הצלחה גדולה = דרום מזרח, בריאות = מזרח, זוגיות ומערכות יחסים = דרום, כללי ולימודים = צפון. כלומר, מאוד כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד מהכיוונים הללו, ואילו את שלחן הכתובה כך שכאשר תשב - פניך יופנו אל אחד מהם. הכדאיות - החל מהצלחה גדולה וכלה בכללי. חשוב לזכור גם שלא כדאי לשבת עם הגב אל דלת הכניסה לחדר. כמו כן - לא כדאי שהמיטה תהיה מול דלת הכניסה לחדר ושהרגליים לא יהיו מול דלת הכניסה אליו. בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי