תקיעות במו"מ

דיון מתוך פורום  פנג שווי

15/12/2004 | 11:16 | מאת: מיכל

אני מנהלת כבר קרוב לחודש מו"מ על עבודה חדשה שאני מאור מאור רוצה... איכשהו , זה הולך צעד קדימה ושניים אחורה. בכל פעם שנדמה לי שהושגה פריצת דרך והנה , הנה זה הולך להיסגר, קורה משהו שמעכב את העניין... אם יש למישהו רעיון לשינויים, אני יותר מאשמח. תודה מראש...

16/12/2004 | 17:18 | מאת: דנה

שלום מיכל, לפי דעתי, יש קצת חשש בליבך, שמא לא מגיע לך?... שמא את לא מספיק טובה?... שמא....? ככה, איזה פחד קטן המקנן שם בפינה... שבי עם עצמך, נשמי אל הפחד, דמייני אותו כמו פקעת חוטים שהנשימה פורמת וממיסה, עד שהוא יעלם. כל פעם שאת חשה אותו חוזר - חזרי על התהליך. במיוחד שימי לב לפני שיש לך מגע עם האנשים. מאוד חשוב שתגיעי לשיחה / פגישה עימם, כאשר את נקיה מהפחד הזה. תהיי בתוך התחושה הבטוחה והשקטה שאכן זה הולך לקרות. בהצלחה. אשמח לקבל תגובתך ואם טעיתי - בכל זאת בהצלחה

בקר טוב מיכל, אני מאוד מאוד! מסכימה עם דנה. לגבי הפונג שווי, מאוד יתכן שגם בבית ניתן לעשות שינוי שיעזור לדברים לזוז, אבל - זה רק תוך בדיקת הבית. מכאן - מבלי לבדוק את האנרגיות שלו - אין לי הרבה מה להוסיף. הדבר היחידי - עשי טיהור: קחי מרווה יבשה, הניחי אותה על כלי מקרמיקה, הציתי אותה, עמדי מול דלת הכניסה, והסתובבי בבית עם כיוון השעון כאשר את מקרבת את העשן אל כל הפינות כולל הפינות הנוצרות בחיבור בין התקרה לקירות - חזרה עד דלת הכניסה. וגם - אולי - האם יש לך תמונות בבית המסמלות עבודה קשה? אם כן - כדאי להסיר אותן ובמקומן לתלות תמונות המסמלות קלילות וכיף. בהצלחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי