תמונה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

14/12/2004 | 14:36 | מאת: אריאלה

חמדה שלום, האם תמונה של אשה מעורטלת בחלקה - תמונה אומנותית (לא דמות אמיתית) יכולה להתאים לחדר שינה או שזה גם נכלל בהגדרה של נשים בודדות. אפרופו השאלה הקודמת. אני מאוד רוצה לשפר את הזוגיות שלי ולא רוצה שדבר מעין זה יפריע. תודה אריאלה

היי אריאלה, מה דעתך לשים ליד הגברת המעורטלת גבר סקסי להשלים את הזוגיות? תמונה של גבר המסתכל לכיוון שלה וכדאי מאוד שגם היא תסתכל לכיוון שלו. בצורה כזו תהיה כאן אנרגיה של זוגיות ותוכלי להנות מהתמונה. כתמונה בודדת - לא מומלץ. לא. (אני יודעת שלפעמים כואב הלב, כי ישנן תמונות נהדרות. ) כל טוב, חמדה

26/12/2004 | 12:49 | מאת: תמי

חמדה שלומות. ברצוני לעצב תמונה גדולה ויחידה לסלון, שתתלה על הקיר הדרומי-מזרחי (שבו אין בכלל חלונות). שאלתי היא- אילו נושאים כדאי להציג, ובאלו צבעים להשתמש? בתודה מראש.

היי תמי, כמו שאינני יכולה להמליץ על צבעים בצביעת חדר מבלי לבדוק אותו - שמא אמליץ על צבע שעלול להעצים אנרגיה שאינה תומכת בחדר,בעצם באנשים, כך גם לא אוכל להמליץ לך לא על נושא התמונה, ולא על הצבעים שלה. לידיעתך, לצבעים יש השפעה מאוד חזקה עלינו, עד כי כך שיש שיטה של ריפוי בעזרתם. לכן כדאי מאוד לשים לב ולהשתמש בהם בדרך נכונה. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי