מספר שאלות...

דיון מתוך פורום  פנג שווי

09/12/2004 | 23:06 | מאת: רותם

שלום!!! אני ילידת אוקטובר 1990, רציתי לדעת אם יש לפאנג שוואי קשר לעיסוק בחיים, ואם כן אז מה יכול להתאים לי. יש לי בחדר 5 נרות פאנג שוואי שעל כל אחד מהם רשום יסוד:אדמה, אש, מים, ברזל ועץ. רציתי לדעת איך לסדר אותם בחדר... [יש לי חלון לכיוון צפון, וממולו הדלת(ביניהם יש קריסטל שתלוי על חוט אדום) מה שיש לי הכי הרבה בחדר זה עץ ואח"כ ברזל]. ושאלה אחרונה- איזה צבע משדר ומעניק הכי הרבה אנרגיה? תודה מראש!!!

היי רותם, נחמד מאוד שנערה בגילך מתעניינת בפונג שווי, יישר כח! אני נותנת לך כאן ניתוח מאוד כללי של האיכויות הקשורות לשנת הלידה שלך, אבל מבדיקה - אלו איכויות נכונות ומתאימות - בדרך כלל, והייתי שמחה לקבל את תגובתך. קי 1 – כוכב מים , הכוכב הזה מתאר מצב שבזמן שהכל קפוא קיימת פעילות מתחת לפני השטח. כח ועומק במסווה. האופי של כוכב זה יכול להיות פעיל ואקטיבי כמו מפל מים שוצף או שקט ורגוע כבריכה או אגם. כמובן שהעומק קשור גם למסתורין ונטייה לאומנויות ופילוסופיה. יש כאן קשר גם ליכולת תיווך, העמקה. קיימת סכנה להתבודדות. זהירות ופחד. מקצועות: סופרים, משוררים, פסיכולוגים, מלחינים ופילוסופים. כמו כן עבודה הקשורה עם ים או מים. למרות גילך הצעיר, בטח יש לך רעיונות, חלומות ושאיפות למה שתעשי עם חייך. אשמח אם תחלקי זאת עימי, ותתייחסי לכתוב. תודה ובהצלחה, חמדה

28/02/2005 | 11:24 | מאת: ...

אבל לא ענית לה על השאלה.. איפה לשים את הנרות?????

מנהל פורום פנג שווי