המשך שאלה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

09/12/2004 | 14:59 | מאת: מיה

חמדה שלום אני מודה לה על תשובתך רציתי לבקש שוב את תשדובתך לסידור החדר לפי המבנה שלו: בצד מזרח ישהו קיר של שרותים בצד דרום מזרח ישנה דלת שנפתחת לכיוון צפון בצד דרום מערב ישנה עוד דלת שאינה נפתחת (תמיד סגורה)היכן עליי להציב את המיטה? תודה שוב וחג שמח מיה

היי מיה, אם אני מבינה נכון את הסידור בחדרך, הרי שהקירות הפנויים הם צפון ודרום. אם המיטה יכולה לעמוד לכיוון דרום ושעדיין תהיה גישה למיטה משני הצדדים ומקום לארוניות וכו' - הרי שזהו כיוון הזוגיות שלך. רק שימי לב לישון בצורה כזו שתהיה לך "שליטה" על מי שנכנס לחדר. אם אין מקום, הצפון גם כן טוב, רק ודאי שהרגלים לא מול דלת הכניסה לחדר ושבכלל - המיטה איננה מול דלת הכניסה. אם את חייבת שהיא תהיה מול דלת הכניסה, שני עם דלת סגורה או שימי חציצה בין המיטה אליה: פרגוד, וילון, אפילו בובה גדולה. כל טוב, חמדה

10/12/2004 | 11:01 | מאת: מיה

חמדה שוב תודה לך על תשובתך הקירות הפנויים שלי הם: צפון ומערב, האם כדאי להעביר את ראש המיטה לכיוון צפון? כאשר הדלת היא על הקיר המזרחי בצד דרום? מיה

מנהל פורום פנג שווי