עיצוב ותמונות במשרד

דיון מתוך פורום  פנג שווי

15/11/2004 | 08:49 | מאת: לירון

שלום רב, במשרדי תליתי תמונה שצולמה ביפן. בתמונה רואים קברים עתיקים בתוך חורשה מדהימה. אני אוהבת מאוד את התמונה. האם יש מקום לדאגה מתמונה זו? דבר נוסף, האם במשרד אני יכולה להציג תמונה של אישה בודדה (שלא כמו בחדר שינה), ושהדבר לא יפגע בזוגיות? חוץ מזה מספר החדר שלי הוא 7 (בחישוב כללי). הבנתי שזה קצת בעייתי, מה עלי לשים או איך אני יכולה למתן את הבעיתיות של משרד ה-7? תודה לירון

היי לירון, מאחר ואת כל כך אוהבת את תמונת הקברים, (למרות שקברים זה קברים, ומאחר והסמלים עובדים עלינו באופן עמוק ביותר - הרי שקברים זה קברים...), הרי תלי אותה בצד הצפון מערבי של המשרד, שזה כיוון של הקשר שלנו עם הכוחות העליונים (בתקווה שהקברים הללו יגנו עליך). אני לא הייתי תולה אותה. לגבי האשה הבודדת. מה דעתך לתלות לידה תמונה של גבר נחמד? ואז אין כאן כיותר ענין של אשה בודדה. ואגב, לא רק בחדר השינה לא כדאי לתלות תמונה של אשה בודדה, אלא בכל הבית כולו. (בודדה = 1). לגבי המספר 7 בחדר השינה. למה הכוונה 7? וגם למה הכוונה 7 במשרד? שבוע טוב, חמדה

16/11/2004 | 07:43 | מאת: לירו

הי חמדה תודה רבה. בנוגע למספר - כנראה שהבהרתי את עצמי לא נכון. שאלתי על משרד שמספרו 7. אין קשר לחדר השינה. מספר המשרד שלי הוא 7 והבנתי ש-7 מבחינת נומרולוגית (אינני יודעת אם פאנג שוואי) הוא בעייתי. האמנם? וכיצד אוכל לנטרל את הבעיתיות. תודה, לירון

מנהל פורום פנג שווי