בקשר לשאלתך...

דיון מתוך פורום  פנג שווי

01/11/2004 | 16:23 | מאת: אורה

זו דירה בבית משותף,אך הצד הדרום מערבי הוא הצד שלי,שלא חופף עם אף דירה אחרת,פשוט דירתי בנויה כצורה בלתי מוגדרת כמו טרפז בערך,כך שנוצר משולש חסר באזור הדרום מערבי,אני מקווה שהצלחתי להיות מספיק ברורה... בכל מקרה,המון תודה לך על התשובות

היי אורה, האמת שכנראה לא אוכל להבין בדיוק את מבנה הדירה מבלי לראותה... אבל. אני מניחה שקראת כאן, שלכל חלל יש גם את אנרגיית הכוכבים = האסטרולוגיה של הבית. כל אנרגיה כזו בנויה, בנויה מ- 2 חלקים: האנרגיה הפעילה והאנרגיה השקטה. האנרגיה המופעלת בחדר היא ע"פ הפעילות שלו: הרבה אקשן מפעיל את האנרגיה הפעילה, וחדר שקט, כמו חדר שינה, מפעיל את האנרגיה השקטה. הרבה פעמים אחת מהן פחות טובה, ואנחנו עוזרים לשניה להיות פעילה באמצעות השימוש באלמנטים השונים ובצבעים השונים. כאשר יש חסר בבית, קורה לא פעם, שקבוצת כוכבים כזו "נופלת" = חסרה בבית. ולא פעם זה לטובה, כי אנחנו מעדיפים שאותם כוכבים יהיו מחוץ לבית.(יתכן גם, באותה מידה - שחבל....) כל זה כדי לומר לך, שאינך צריכה להצטער מראש שחסר לך חלק מהבית, אבל יחד עם זאת מאוד כדאי לחזק את החסר הזה כפי שיעצתי לך. בהצלחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי