אזור דרום מערב "חסר"

דיון מתוך פורום  פנג שווי

31/10/2004 | 08:00 | מאת: אורה

אם בביתי וגם בחדר השינה שלי "חסרה" הפינה הדרום מערבית,איך אפשר לבטל את החוסר,חוץ מהפתרון של לשים מראה על הקיר בצד החסר?

היי אורה, למראה יש תכונה שהיא מכפילה אנרגיות. כלומר, לפני שתולים מראה, כדאי מאוד לוודא שהאנרגיות שבאותו חדר הן כאלו שמאוד נרצה להכפיל אותן. ובחדר שינה, בכלל לא נרצה לתלות מראה. יחד עם זאת, דרום מערב מסמל לנו את המשפחתיות, הזוגיות, וכדי לחזק את החלק החסר, כדאי לתלות בכל פינה דרום מערבית בבית - ככל שניתן - תמונות המסמלות זוגיות, משפחתיות, חברותא. אם מדובר על זוגיות, זה יכול להתבטא גם בתמונה של שני בעלי חיים המסתכלים האחד על השני - כמו שתי ציפורים על עץ, למשל. או שני פרחים. בכל מקרה, מאוד כדאי שהתמונה תקרין שמחה וכיף. אפשר גם לשים פסל בעל אותו אופי. בהצלחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי