שאלה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

10/10/2004 | 18:38 | מאת: הילה

הייתי רוצה לדעת איך אפשר ליצור שפע כלכלי לי ולבעלי באמצעות ריהוט נכון של הדירה בה אנו גרים או הזזת ריהוט או כל דבר אחר....? שמי הילה תאריך לידה 22/10/1974 נולדתי בת"א בקריה בשעה 07:10 בבוקר. בעלי: רגב, תאריך לידה 04/10/1970 נולד בבי"ח ברזילי באשקלון ואין לי את שעת הלידה. תודה

היי הילה, נתחיל עם הכיוונים. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 7: הצלחה גדולה = צפון מערב, בריאות = דרום מערב, זוגיות ומערכות יחסים = צפון מזרח, כללי ולימודים = מערב. הקוואה של רגב = 3, והכיוונים התומכים בו - עם אותן הכותרות: דרום, צפון, דרום מזרח, מזרח. לפי הפנג שווי שמים את ראש המיטה בכיוון התומך במפרנס הראשי של הבית ואצל הסינים זה הבעל, והוא נותן את חסותו לאשה. אם זה המצב גם אצלכם, כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד מהכיוונים התומכים ברגב (פרט לכיוון דרום מזרח), ואז את תוכלי - בזמן השינה - להטות את ראשך אל כיוון תומך ובכך תהני משני העולמות: חסותו של בעלך ותמיכה של כיוון תומך. אם את המפרנס הראש של הבית - הכל הפוך, והכיוון שלא תרצו לקחת יהיה המערב. לגבי הרהיטים, מיקומם וכו'. לכל כיוון, צבע, חומר, גיל הבית וכו', יש אנרגיה המשפיעה על הבית. כדי שאוכל להמליץ לך מה לעשות ואיך, עלי לבדוק מהן האנרגיות המשפיעות על הבית שלכם, ואז להמליץ על השינויים שכדאי לעשות כדי לקבל את ההשפעות והתמיכה שאת מעונינת בהן. לשם כך את מוזמנת להתקשר עמי: 052-3855415 שבוע מופלא, חמדה

מנהל פורום פנג שווי