שינויים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

10/10/2004 | 00:15 | מאת: אילנה

שלום, תאריך הלידה שלי הוא 12/05/1978 בחדר השינה שלי חלון גדול הפונה לכיוון מערב ודלת לכיון מזרח . התקיעות בחיי נובעת בעיקר מחוסר פתיחות והרבה פחדים - שקשורים לזוגיות ולקשרים עם אנשים. אשמח לקבל כל עצה . תודה

היי אילנה, נתחיל מהכיוונים. הקוואה שלך =המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 2: הצלחה גדולה = צפון מזרח, בריאות = מערב, זוגיות ומערכות יחסים = צפון מערב, כללי ולימודים = דרום מערב. כלומר, כדאי לך להפנות את ראש המיטה אל אחד מהכיוונים התומכים הללו, ולשבת/לעמוד בזמן ערות עם הפנים מופנים אל אחד מהם. לגבי התקיעות שלך, היא יכולה לנבוע משני כיוונים: האחד - הבית, ואז כדי לעזור לך אצטרך לבוא אליך כדי לבדוק אותו ולראות אילו תיקונים ניתן לעשות כדי לשפר את האנרגיות בבית כך שיתמכו בך. השני - זהו גם מצב גרשי - בדיוק כפי שאמרת. יש לי דווקא רעיון בקשר לכך, ואת מוזנמת להתקשר עמי כדי לשוחח על הרעיון הזה וגם על ייעוץ פנג שווי בבית: 052-3855415 ושיהיה שבוע נהדר, חמדה

מנהל פורום פנג שווי