צבע לקיר חדר ילד בן 16

דיון מתוך פורום  פנג שווי

03/10/2004 | 16:02 | מאת: ציפי

חמדה שלום לך! אכן טעות ניר ת"ל 19/7/88 בעלי מחר בבוקר הולך לקנות צבע ולצבוע את החדר של ניר אין לנו מתי זמן אחר לכן רציתי שתיעצי לי לפי צבעי הריהוט האחר מה מתאים ומרגיע וממלא באנרגיות? באמת יום אחד אולי נזמין אותך לבדיקת כל הבית (בית פרטי ) באם תאכלי לסייע בידנו מהו צבע טוב ? תודה רבה ציפי

היי ציפי, הקוואה של בנך 3, והכיוונים: דרום, צפון דרום מזרח, ומזרח. (את הכותרות ראי בתשובתי לכולכם). לגבי הצבעים, אנא קראי בעיון את תשובתי אליך מיום 3.10 בשעה 10.46. בברכת חג שמח, חמדה

מנהל פורום פנג שווי