צבע לחדר ילדים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

03/10/2004 | 04:53 | מאת: ציפי

בני בן ה- 16 סובל מקשיי למידה,די מותש ומרים ידים לסירוגין,חדרו צבוע בצבע צהוב עם דמויות של שחקני כדורגל וכדורסל בכחול. יתר הריהוט בחדר: סיפריה, ארון ,שידה מפורמיקה בצבע עץ טיבעי משולב עם מעט מגירות שחור . מיטה -ספפה של עמינח עם ארגז מצעים ועוד מיטה ניפתחת בצבע ירוק זית. וילונות לשני חלונות כחול שקוף דק עדין. תמונות 3 אחת סוס,כלב,ושלושה דובים שוחים בים. אני חשבתי אולי הצבע בחדר חוסם לו את האנרגיות ורציתי לשנות? האם יש דברים בגו ? לאיזה צבע כדאי,מרגיע ומעורר לעשייה? לתשובתך תודה רבה ציפי או אולי לשנות ריהוט?

היי ציפי, בנוסף לצבעים, יש עוד כמה דברים המשפיעים. כמו למשל, כדאי לוודא שניר אינו יושב עם הגב אל דלת הכניסה לחדר. זה עלול ליצור אצלו חוסר בטחון. באמת כדאי לבדוק את הכיוונים התומכים בו, ומאחר ויש שגיאה, כנראה, בתאריך הלידה שרשמת, אוכל להתייחס לזה כאשר תתקני. לגבי הצבעים. נכון מאוד שצבעים משפיעים עלינו מאוד חזק, והראיה לכך היא אותו מחקר שעשו עם עיוורים: הקבוצה שהיתה בסביבה יותר צבעונית התפתחה הרבה יותר מהאחרת. וזה אומר שמאוד כדאי "לקחת את הצבעים ברצינות". כלומר, בכל בית ישנם מספר גורמים המשפיעים עליו: גיל, כיוונים, צורה, השפעת הסביבה, האדמה, הצבעים שבו, וכו'. וכמובן - לכל חדר - בהתאם לכך - יש את האנרגיות שלו. בכל חדר ישנם תמיד 2 סוגי אנרגיות, פעילה ורגועה, והאנרגיה המופעלת באותו חדר היא בהתאם לסוג הפעילות, הצבעים, הריהוט וההשפעות הנוספות. לעתים אחת מהאנרגיות הללו עלולה להיות כזו שלא היינו רוצים שתופעל. ואז אנחנו מפעילים את השניה - כמיטב יכולתנו, ומעצם הפעלת אנרגיה אחת - השניה דוממת. כל ההרצאה הזו היא כדי להסביר לך מדוע אינני יכולה להמליץ לך על צבעים מבלי לבדוק את האנרגיות הקיימות בחדר . לכן אמליץ לך להתקשר עמי לקביעת ייעוץ (שיהיה לבית כולו, כמובן), וכך אוכל להמליץ לך איך לשפר את הסביבה כדי שתתמוך בבנך ובכולכם. את מוזמנת להתקשר אל: 052-3855415 חג שמח, חמדה

מנהל פורום פנג שווי