שאלה??

דיון מתוך פורום  פנג שווי

13/09/2004 | 20:37 | מאת: יהודה

היי חג שמח... אני מבקש לדעת מה הכיוונים שלי בחיים? כלומר איפה אזור טוב ללימודים לזוגיות ו"כ שמי יהודה בכר תאריך לידה: 5.8.1980

היי יהודה, הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים שלך הוא 2: הצלחה גדולה = צפון מזרח, בריאות = מערב, זוגיות ומערכות יחסים = צפון מערב, כללי ולימודים = דרום מערב. כלומר: צפון מזרח הינו הכיוון הכי חזק שלך, התומך מאוד בכל תחום בחיים. אם אתה רוצה לשים הדגש מסויים, תמיד יש לך 2 אפשרויות: צפון מערב והכיוון המסויים. אם למשל אתה מעונין לשים דגש על זוגיות, הכיוון הנוסף שלך הינו צפון מערב. בכל מקרה, מאוד מומלץ להפנות את ראש המיטה אל אחד מארבעת הכיוונים הללו ואת הפנים בזמן ערות. (עדיף אל אחד מהם גם אם אינו הכיוון האופטימאלי על פני כיוון שאינו ביניהם) הרעיון הוא, להפנות את ראש המיטה אל הכיוון המסויים, ולהפנות את הפנים אליו בזמן ערות: מול TV, שלחן עבודה, וכו'. אם - כתוצאה מהכיוון של המיטה נוצר משולש ריק כי המיטה עומדת באלכסון, כדאי למלא את המשולש שנוצר (ארגז מצעים?) לא מדפים חשופים. חג שמח ושנה מופלאה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי