חדר שינה משותף ל-3 ילדים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

19/08/2004 | 15:52 | מאת: אמא

שלום!רציתי לשאול כמה שאלות ילדיי (כולם בנים) - תאריכי לידה 23.3.1990 ,19.9.1994, 2.5.1999 כולם באותו חדר. 1. לגבי מיקום המיטות, הגדול כיוון דרום - ראש לכיוון מערב מתחת לחלון לאורך כל המיטה. האמצעי כיוון מערב - ראש כיוון דרום . הקטן כיוון מזרח - ראש לכיוון צפון (יש לו קצת בעיות בריאותיות) 2. לגבי צבע הקירות : הגדול רוצה בקיר הראש צבע כתום חזק ותקרה כחול כהה לפחות בחלק שמעל מיטתו, השאר עדיין תלויים בפסקתי (תודה לאל) מה הגישה לגבי רצונותיו של הגדול והאם יש עוד משהו שכדאי לי לשים לב. תודה.

היי אמא, נתחיל עם הכיוונים. הקוואה של בנך הבכור - המספר המסמל את הכיוונים התומכים בו = 1: הצלחה גדולה = דרום מזרח, בריאות = מזרח, מערכות יחסים = דרום, כללי ולימודים = צפון. הקוואה של בנך האמצעי = 6. והכיוונים - עם אותן הכותרות: מערב, צפון מזרח, דרום מערב, צפון מערב. הקוואה של בנך הקטן = 1 - בדיוק כמו של הבן הבכור. לגבי כיוון המיטות, אם יש אפשרות להחליף בין הבן הבכור לאמצעי - כל אחד יוכל לקבל כיוון שינה תומך. לגבי הצבעים בחדר. צבעים זה אלמנט מאוד משמעותי מבחינת הפנג שווי. יש להם השפעה מאוד חזקה עלינו. יש מחקר שנעשה עם ילדים עיוורים שהראה, שאלו שחיו בסביבה צבעונית התפתחו אחרת מאלו שחיו בסביבה מעוטת צבעים. יש לצבעים השפעה מאוד חזקה גם על האנרגיות בחדר, ולכן לא אוכל להמליץ לך על צבעים מבלי לבדוק אילו אנרגיות קיימות בחדר. מה שכן אוכל לומר, שמומלץ לצבוע חדרי שינה בצבעים פסטליים רגועים, כדי ליצור אווירה רגועה המתאימה לשינה. אם הבן מתעקש, עדיף לתלות לו תמונה לא גדולה בצבעים האהובים עליו, כך זה ישפיע פחות על החדר ועל שני הבנים האחרים. שבוע מבורך, חמדה

21/09/2004 | 17:24 | מאת: נופר

שלום לך חמדה סוף סוף מצאתי מישהי שאוכל להתייעץ בקשר לילדיי.!!!! יש לי 2 ילדים: בת עדן בת שנתיים (4.7.2002) ובן נועם בן עשרה חודשים (18.11.03 לנועם ישנה בעיה בריאותית - רפלוקס ב2 כליותיו, כאשר כליה אחת עם דרגה 5 והיא לא מפותחת וכליה השניה היא בגודל סביר ורפלוקס בה בעל דרגה שתיים. הוא לא מקבל טיפול אנטיביוטי מונע ותודה לאל לא היו אירעים של דלקות. הטיפול היחידי שהוא מקבל פעם בשבועיים שלוש, זה דיקור מחטים המותאם לתינוקות. אנחנו גרים בדירה בת 3 חדרים וגינה. עד עכשיו הילדים ישנו בממ"ד, לשניהם השינה לא הייתה שקטה והבת נוהגת מדי לילה להגיע למיטה שלנו (שינוי כיוון ) ונועם מתעורר לעיתים קרובות מאוד בבכי. מאחר ואני מאמינה מאוד בתורות סיניות וביניהם פנג שאוי, החלטנו לבנות עוד חדר נוסף באותו שטח של הדירה (רה אירגון) ושם למקם חדר שינה של ילדינו והממ"ד להפוך לחדר משחקים, יצירה , צפייה בטלוויזיה וכו'. לפי הבנתי בחדר החדש אין הרבה אופציות למיקום המיטות של ילדים. החלון והדלת הם באלכסון אחד לשני והחדר דיי קטן יצא 7 מ"ר. האם תוכלי להמליץ לי איך כדאי למקם את המיטות של הילדים במיוחד בהתחשב בעיה רפואית של בני ובטיפולים של הדיקור אשר גורמים להנעה תהליכים וזרימת הצ'י בתוך האיברים איזון וכו' אני מודה לך מאוד מאוד ומחכה לתשובתך בקוצר רוח. אולי יש לך המלצות לגבי אלמנטים מיוחדים בעיצוב החדר החדש והממ"ד אני רוצה מאוד מאוד שיהיה להם ולנו טוב. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה - נופר

מנהל פורום פנג שווי