חדר שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

13/08/2004 | 19:48 | מאת: מאי

בעקבות מעבר דירה, מעוניינת למקם כראוי מיטה לשינה טובה ולתת דגש לזוגיות ובריאות. תאריך לידה 20.11.1978 . דלת הכניסה לחדר בכיוון מערב וישנו חלון בכיוון צפון.

היי מאי, (איזה חרוז....) הכיוונים התומכים בך לכיוון ראש המיטה והפנית הפנים בזמן ערות, הם: הצלחה גדולה = צפון מזרח, בריאות = מערב, זוגיות ומערכות יחסים = צפון מערב, כללי ולימודים = דרום מערב. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים שלך = 2. כדאי לרהט את חדר השינה באופן רומנטי, לדאוג שישמש רק כחדר שינה ולא גם כמחסן קטן... לשים את המיטה כך שניתן יהיה לעלות עליה משני צידיה, 2 ארוניות, מנורות לילה, שטיחונים וכו'. בקיצור - הזמנה לבן זוג. בנוסף, כדאי לתלות/לשים בפינה הדרום מערבית שלך החדר תמונה המסמלת עבורך זוגיות / פסל כזה. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי