כיוונים להצלחה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

09/08/2004 | 23:24 | מאת: ענבל

לחמדה תאריך הלידה שלי הוא 20 לנובמבר 1978 אני רוצה לדעת איך להגדיל הצלחה כלכלית אני עובדת על המחשב שלי שנמצא בחדר השינה שלי המחשב בכיוון מזרח והמיטה במערב כשהראש לכיוון דרום מה אני צריכה לעשות ? קחי בחשבון שאני לא יכולה להזיז רהיטים אין מקום אשמח לדעת גם על כיוונים אחרים שטובים לי בעיקר זוגיות ובריאות תודה מראש

היי ענבל, נתחיל מהכיוונים. הקוואה שלך =המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 2: הצלחה גדולה = צפון מזרח, בריאות = מערב, זוגיות ומערכות יחסים = צפון מערב, כללי ולימודים = דרו מערב. כלומר, כדאי לך לשבת עם הפנים אל אחד מהכיוונים הללו ובלילה לישון כשראש המיטה פונה אל אחד מהם. גם כאשר את יושבת מול TV למשל, כדאי שפניך יופנו אל כיוון תומך. כרגע, לפי התאור שלך - את יושבת לא טוב וישנה לא טוב (מבחינת הכיוונים - כמובן...). כדאי לך לחשוב איך את יכולה להתאים את החדר לכיוונים התומכים בך. בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי