פינת השפע

דיון מתוך פורום  פנג שווי

06/08/2004 | 10:51 | מאת: רונה

אנו גרים בקוטג' הייתי מעוניינת לדעת מהו המיקום של פינת השפע בבית האם מתייחסים אליו ביחס לכניסת הבית או בהקשר לרוחות השמיים? כמו כן ברצוני לדעת כיצד ניתן לעצב אותו כדי לעודד שפע. תאריכי הלידה של בני הבית הם: של בעלי 20.7.63 שלי (האם במשפחה) 17.7.67 טל (הבן הגדול) 23.3.92 עמית 7.3.94 איתמר 4.6.98 ויקי 9.3.03 תודה ושבת שלום רונה

היי רונה, נתחיל עם הכיוונים התומכים. הקוואה של בעלך = המספר המסמל את הכיוונים = 1. והכיוונים התומכים הם: הצלחה גדולה = דרום מזרח, בריאות = מזרח, זוגיות ומערכות יחסים = דרום כללי ולימודים = צפון. הקוואה שלך = 9. והכיוונים = עם אותן הכותרות: מזרח, דרום מזרח, צפון, דרום. הקוואה של טל = 8: דרום מערב, צפון מערב, מערב, צפון מזרח. הקוואה של עמית (בן) = 6: מערב, צפון מזרח, דרום מערב, צפון מערב. הקוואה של איתמר 2: צפון מזרח, מערב, צפון מערב, דרום מערב. הקוואה של ויקי (בת) = 9 = כמו שלך. ראשית, כדאי לנצל את הכיוונים התומכים כדי לישון עם הראש לכיוון אחד מהם (הכי טוב הצלחה גדולה והכי פחות טוב - אבל עדיין טוב - כללי ולימודים). אם תכוונו את ראש המיטה שלכם (שזה הכי חשוב בבית בנושא הזה) לכיוון דרום מזרח, זה יהיה נפלא: כיוון ההצלחה הגדולה של בעלך והבריאות שלך, או לכיוון מזרח שאז זה הפוך. ממש מפלא! כדאי גם - לרווחת הילדים - להפנות את ראש המיטה של כל אחד אל אחד מהכיוונים התומכים בהם. לגבי פינת השפע. לפי הפנג שווי הקלאסי, היא נמצאת בפינה הדרום מזרחית של הבית. כדאי לשים בה משהו המסמל עבורכם שפע (למשל דגם מוזהב של מכונית יוקרתית? - או כל פריט אחר). אם הפינה הזו חסרה בבית, כדאי לחזק פינה דרום מזרחית בחדר אחר באותו האופן. גם אם הפינה הזו "תפוסה" ע"י שרותים אפשר לחזק פינה דרום מזרחית בחדר אחר. מעבר לזה, ישנם הרבה מאוד פרמטרים המשפיעים על הבית: האסטרולוגיה שלו, הסביבה שלו, צורתו, הצבעים שלו, וכו'. כדי לעזור ממש, כדאי לעשות ייעוץ פנג שווי בבית. ואת מוזמנת לשוחח עימי על הנושא. שבת מופלאה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי