כללי

דיון מתוך פורום  פנג שווי

05/08/2004 | 14:06 | מאת: זיזי

חמדה שלום ישלי כמה שאלות - חדר השינה שלי צבעו ירוק מנטה, צד צפון ישנו חלון וראש המיטה מופנה אליו, צד מזרח וצד מערב קירות פנויים וצד דרום ארון קיר. השאלה האם ישנה אפשרות להכניס צבע נוסף לחדר - איפה ? יש לי תמונת פוטרט מצוייר עי צייר בצבעי שמן איכן ניתן והאם בכלל לתלות אותה באיזה כיוון באיזה חדר או פרוזדור.

היי זיזי, לצבעים יש השפעה מאוד חזקה עלינו - בני האדם. (מחקר הראה שגם על עיוורים הוא משפיע). הוא משפיע גם על האנרגיות בבית. כלומר, כדי שאמליץ לך על צבע מסויים, עלי לוודא שאני ממליצה על צבע התומך באנרגיות של אותו החדר, ושכתוצאה מכך - האנרגיות של החדר יתמכו בך. אותו הדבר לגבי תמונת הפורטרט שציינת. כדי שאוכל לעשות זאת, את מוזמנת להתקשר עמי כדי לקבוע ייעץ בבית. אחרת - לצערי, לא אוכל להמליץ לך על צבעים. זה יהיה ממש חוסר אחריות, נכון? ושתהיה שבת מופלאה, חמדה

ושוב היי זיזי, רציתי רק להוסיף, שאם את מחליטה לצבוע את החדר ללא ייעוץ, מאחר ומדובר כאן בחדר שינה, כדאי שאלו יהיו צבעים פסטליים רכים, כדי להשרות אווירת רוגע ורמנטיקה בחדר הזה. בהצלחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי