חדר שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

29/07/2004 | 16:00 | מאת: פנינה

אני נולדתי ב24.11.41 בעלי נולד 24.5.38 חדר שינה שלנו שתי חלונות אחד בכיוון דרום ואחד בכיוון מזרח אנחנו ישנים שהראש בכיוון דרום כלומר הראש בדרום והרגליים בצפון. האם זה בסדר מבחינת בריאות. תודה

היי פנינה, נתחיל עם הכיוונים: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 1: הצלחה גדולה = דרום מזרח, בריאות = מזרח, זוגיות ומערכות יחסים = דרום, כללי ולימודים = צפון. הקוואה של בעלך = 8. והכיוונים שלו - עם אותן הכותרות: דרום מערב, צפון מערב, מערב, צפון מזרח. לפי הפנג שווי, שמים את ראש המיטה כשהוא פונה אל כיוון תומך במפרנס הראשי של הבית (םאצל הסינים = הבעל), והוא נותן את חסותו לאשה. כרגע, אתם ישנים כשראש המיטה פונה בכיוון תומך שלך, אם את המפרנסת הראשית של הבית זה טוב, ואז כדאי שבעלת ישן בצד שבו הוא יכול בנוחות, בזמן השינה, להטות מעט את ראשו לכיוון דרום מערב שהינו כיוון ההצלחה הגדולה שלו (וכך הוא יהנה משני הדברים: חסות שלך ותמיכה של כיוון תומכך). את בעלך הינו המפרנס הראשי של הבית, כדאי לבדוק אפשרות לשנות את מיקום המיטה כך שהראש שלה יופנה אל אחד הכיוונים התומכים בו. זוהי הזדמנות לבדוק האם ניתן להפנות את ראש המיטה בכיוון מסויים רצוי - כמו למשל כיוון ההצלחה הגדולה (שהוא כולל בתוכו גם את הבריאות), או אל כיוון הבריאות, שהוא כיוון נהדר שבו הדגש הוא על בריאות. אם כתוצאה מכך תעמוד המיטה באלכסון, כדאי למלא את המשולש שנוצר (ארגז מצעים?) לא מדפים חשופים. אם יש בעיית בריאות, ואם יש אפשרות, כדאי לבדוק - במידת הצורך - אפשרות של שינה בחדר אחר בבית. הרבה בריאות וחאושר, חמדה

מנהל פורום פנג שווי