התייחסות לחלק ממבנה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

21/07/2004 | 21:23 | מאת: טל

חמדה שלום רב. אנו נמצאים בחיתוליו של עסק שנבנה לאט לאט מזה 3 שנים. מרכז אלטרנטיבי. המבנה עצמו הוא חלק מלול שזה שנים רבות עמד נטוש. מבנה הלול הינו כ - 100 מטר רץ על 15 מטר. בערך חמישית ממנו שופץ לעסק בעוד השאר נשאר כשהיה . שאלתי היא, האם בפנג שווי מתייחסים למבנה כשלם, אם אין הפרדה ביני לשאר הלול (יש רק קיר בטון שחוצץ. התקרה אותה תיקרה) האם זה אומר שיש לי רק חלק מהאנרגיה הכוללת של המבנה? האם יש מה לעשות ע"מ להבדיל בינהם ולהיות מבנה בזכות עצמי(מלבד כמובן לפרק חלק מבגג ולהפרידם פיזית)?... מודה מאוד מראש.. טל

היי טל, השאלה שלך מאוד מענינת. התשובה יכולה להיות לכאן ולכאן. כלומר לדעתי זה מחייב בקור של יועץ פנג שווי. חשוב לדעת איזה סוג של מבנה. האם זה קירות רשת או קירות סגורים? איזה סוג של שיפוץ נעשה. מה עומקו והיקפו. כמה זמן עמד המקום נטוש, והאם הוא היה ממש נטוש או ששימש כלול עד לאחרונה. לגבי הרעיון של הרמת הגג והפרדה מהלול, זה יכול להיות רעיון טוב, אבל גם לא. כי כאשר מרימים גג של מבנה ומחזיקים אותו פתוח למשך 10 ימים לפחות, המבנה מחליף תקופה, שזה יכול להיות טוב לעסק - או לא. בקיצור, כפי שאת כבר מבינה, יש כאן המון שאלות שכדאי לבחון מקרוב לפני שאוכל להמליץ לך מה לעשות. אז את מוזנמת להתקשר לשם כך, ושתהיה שבת מופלאה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי