שתי פינות עבודה בחדר אחד

דיון מתוך פורום  פנג שווי

04/07/2004 | 16:57 | מאת: מרים

שאלה לי: בדירה חדשה שאני ובן זוגי עוברים אליה כנראה שנחלוק חדר עבודה. כל אחד מאיתנו עושה שימוש בפינת עבודה עם מחשב משלו ואני תוהה איזה סידור יהיה הטוב ביותר מבחינת אנרגטית. יישנם שני חדרים מועמדים להיות חדר עבודה - חדר בו מול דלת הכניסה יש חלון, וחדר בו החלון הוא בקיר מאונך לקיר דלת הכניסה. חשבתי על אופציות שונות - ישיבה במקביל , ישיבה בצורת T, ישיבה גב אל גב, ישיבה זה מול זה בשתי נישות עם חציצה. ישיבה גב אל גב נראית לי לא טובה לזוגיות, ישיבה זה מול זה גם לא טובה בעיני בשל החציצה הסימבולית. איזה עוד היבטים יש לצורות הישיבה השונות ואיזה חדר עשוי להיות עדיף? תודה מרים

היי מרים, כדאי לשבת עם הפנים אל כיוון תומך, ומאוד כדאי שהישיבה לא תהיה עם הגב אל דלת הכניסה לחדר. אם את יודעת מהם הכיוונים התומכים בכם, בדקי איך זה מסתדר הכי טוב בכל אחד משני החדרים. אם אינם יודעת מהם הכיוונים, יש לך אפשרות להכנס למאמר שלי מעל התמונה לצורך חישוב הכיוונים, או לכתוב אותם כאן, ואני אחשב בשבילך. מאחר ואינני יודעת אילו אנרגיות ישנן בכל אחד מהחדרים, ההמלצה הכי טובה שאוכל לתת לך היא זו של הכיוונים התומכים בכם. ואז - תעמידי את השלחנות בצורה שתעשה לך הכי טוב. לגבי החלון הנמצא מול דלת הכנידה לחדר, כדאי שהוא שישאר תמיד סגור, או לתלות עליו וילון כדי שהאנרגיה הכנסת לחדר לא 'תברח' מיד החוצה. כל טוב, חמדה

05/07/2004 | 20:56 | מאת: מרים פלג

תודה חמדה. לגבי הכיוונים התומכים - קראתי את המאמר אך לא ברור לי מהי משמעות חודש ויום הלידה בחישוב. קיבלתי את הרושם שהפעולות החשבוניות מתייחסות רק לשנת הלידה. האם תוכלי להרחיב בהסבר לגבי פעולת החישוב?

מנהל פורום פנג שווי