פתיחת עסק חדש

דיון מתוך פורום  פנג שווי

13/06/2004 | 12:41 | מאת: יעל

חמדה שלום, בהמשך לפנייתי הקודמת, אני מצרפת את הפרטים הנדרשים. להזכירך, אני מעוניינת לפתוח עסק עצמאי. אני עוסקת בעיצוב פנים. נולדתי בתל אביב בשעה 11 בבקר, ב- 31 במרס 1961 . המון המון תודות

היי יעל, אני בדקתי לך את הזמנים המומלצים לפתיחת עסק ע"פ טכניקה הנקראת Star Qi 9 (9 כוכבי הצ'י). ע"פ הטכניקה הזו שנה זו 2004 היא שנה טובה עבורך להתארגנות ולרעיונות חדשים. הזמן הטוב להתארגנות פיזית הוא בין 8 נוב - 7 דצמ' ובין 8 דצמ - 5 ינואר יהיה הזמן האידיאלי ממש לפתוח ולרוץ. (אגב, השנה הסינית תסתיים בתחילת פברואר 2005.) אני מניחה שאת מנחשת לבד שאני מאוד ממליצה לך לקבל ייעוץ פנג שווי למקום בו את מתעתדת לעבוד... בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי