קצת דחיפה בנושא...

דיון מתוך פורום  פנג שווי

08/06/2004 | 14:26 | מאת: קטי

חמדה שלום רב. אני מאוד מתעניינת בנושא של פנג שוואי. האמת שלא שמעתי על הקוואה. זה חדש לי. אנא ממך תחשבי לי את הקוואה שלי - אני ילידת 7.4.59. באופן כללי אני אוהבת שינויים, זורמת עם "חדש ושונה". תמיד מוכנה לעיצה טובה. מודה לך מראש קטי

היי קטי, הקוואה שלך הוא 1, ואת מוזמנת לקרוא את המאמר שלי בנדון (כניסה מעל התמונה שלי), כדי לראות איך חישבתי זאת. הכיוונים התומכים בך הם: הצלחה גדולה = דרום מזרח, בריאות = מזרח, זוגיות ומערכות יחסים = דרום כללי ולימודים = צפון. ושיהיה לכולנו שבוע מופלא, חמדה

מנהל פורום פנג שווי