בהמשך להודעה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

07/06/2004 | 10:04 | מאת: נעמה

בהמשך.. לא הסברתי עצמי, אני ישנים כשפנינו לדלת אולם לא בדיוק מול הכניסה אך בקיר מול הדלת

ושוב היי נעמה, לא מומלץ לישון מול דלת הכניסה לחדר - לא קרוב אליה ולא רחוק ממנה. אבל עכשיו, כשאת יודעת מהם הכיוונים התומכים - אולי ממילא תחליטי לשנות את מיקום המיטה. אם לא, כדאי לשים מחיצה בין דלת הכניסה לחדר למיטה. המחיצה יכולה להיות דבירת הדלת בזמן השינה, או אולי לשים מחיצה דקורטיבית מול הדלת וקרוב אליה, מחיצה כזו שאת יכולה לקפל במשך היום. או שתמצאי פתרון יצירתי אחר. אבל כדאי שהפתרון יהיה כזה שלא יגרום לך לחוש חסרת שליטה על הנעשה בחדר. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי