שאלה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

23/05/2004 | 14:25 | מאת: אינה

שלום חמדה! אני בת 24 נולדתי ב 17.01.80 מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את הבריאות שלי ? (אני חולה בדלקת מעיים כרונית מגיל 18, וזה מאוד מציק לי) ומה ניתן לעשות כדי למצוא אהבה? (היתה לי מערכת יחסים במשך 3 שנים אבל לא היה יום שלא היינו רבים) בקיצור לא הולך לי בחיים האלה הכל על הפנים אצלי. נ.ב קניתי את אבן האהבה לא זוכרת את שמה ( צבע ורוד) וגם אבן סנו פלייק. האם עשיתי נכון? איפה אני צריכה לשמור את האבנים? מה צריך לעשות כדי שהם "יפעלו" תודה רבה!! המיואשת....

24/05/2004 | 12:05 | מאת: לחמדה

היי אינה, וואוו את חסרת סבלנות.... יקירתי, נתחיל מהכיוונים התומכים בך. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים = 3: הצלחה גדולה = דרום, בריאות = צפון, זוגיות ומערכות יחסים = דרום מזרח, כללי ולימודים = מזרח. כלומר, כדאי לך להפנות את ראש המיטה לכיוון הבריאות שלך. לגבי זוגיות ואהבה, חשוב שלמיטה בחדר תהיה גישה משני צידיה, = הזמנה לבן הזוג. כדאי גם לתלות תונה המסמלת עבורך זוגיות בפינה הדרום מערבית של החדר / של כל חדר בבית. כדאי גם לבדוק, האם אין תמונות של נשים בודדות בבית, ואם כן - מומלץ להסיר מהקיר. ולא פחות חשוב - לשנות את החשיבה. כולך בת 24, ואת כבר מיואשת... אומרים שהיקום הוא כמו מכונת צילום ענקים: כשאת משדרת לו יאוש, הוא מצלם זאת ומכפיל זאת. לכן מאוד כדאי לך לעבוד על מצב רוח טוב ועל חשיבה חיובית. הרבה אור ואהבה, חמדה

24/05/2004 | 21:18 | מאת: אינה

הי חמדה! אני מאוד מאוד מודה לך וסליחה על חוסר סבלנות :)

מנהל פורום פנג שווי