דירה חדשה - מס' שאלות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

23/05/2004 | 13:56 | מאת: ליאת

אני מברכת אותך על עבודתך הנפלאה בפורום. יש לי מספר שאלות - א. ראיתי בתשובות קודמות שניתנו שלא כדאי להפנות רגליים לדלת כניסה בחדר שינה. האם זה נכון תמיד? מה צריך לעשות על מנת לבצע תיקון? ב. בכניסה לחדר עבודה נאלצנו למקם כוננית המפריעה ב - 5 סנטימטר לכניסה לחדר. שולחן עבודה פונה לקיר. האם יש בעיה אם שני הפרטים הללו? המון תודה.

23/05/2004 | 14:15 | מאת: ליאת

בעלי ע"פ החישוב - קוואה 9 ואני 8

היי ליאת, נתחיל עם הכיוונים - שכפי שאת כבר יודעת - הפוכים לך ולבעלך. כדאי למצוא כיוון לראש המיטה התומך במפרנס הראשי של הבית והוא יתן את חסותו לשני. אם המיטה נמצאת מול דלת הכניסה - וזה תמיד נכון, ומסתבר שזה נכון בכל הדתות - זה מאוד לא רצוי. הפתרון - ליצור חסימה בין המיטה לדלת. האפשרות הקלה - לישון כשהדלת סגורה. אם יש בעיה אם זה (ילדים קטנים), כדאי לשים חציצה אחרת - אפשר כוננית, או עציץ, או כל חפץ שישמש בתפקיד. לגבי הפנית השלחן לקיר - אין בעיה אם זה בתנאי - שבזמן שיושבים לידו הגב אינו מופנה אל הדלת, ושהפנים מופנות אל כיוון תומך. לגבי הכוננית הבולטת - אם זה בליטה קטנה - כפי שאמרת, זו לא צריך להוות בעיה. הבליטה קטנה מידי מכדי לחסום את האנרגיה הנכנסת לחדר. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי