עבודה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

22/05/2004 | 20:08 | מאת: לינה

שלום תאריך הלידה שלי הוא: 25.09.1975 אני כבר 4 שנים לא מוצאת עבודה קבועה, מה ניתן לעשות וכיצד לסדר את החדרים בכדי למצוא מקום קבוע. ראשהמיטה שלי הוא לכיוון מזרח

היי לינה, נתחיל עם הכיוונים. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים = 8: הצלחה גדולה = דרום מערב, בריאות = צפון מערב, זוגיות ומעערכות יחסים = מערב, כללי ולימודים = צפון מזרח. כדאי לך להפנות את ראש המיטה אל אחד הכיוונים התומכים בך, ועדיף דרום מערב. אם פרוש הדבר להעמיד מיטה באלכסון, מאוד כדאי למלא את המשולש שנוצר (ארגז מצעים?) לא מדפים חשופים. את יכולה לתלות תעודות שלך על הקיר הדרומי בבית = הפרסום, ולשים בפינה הדרום מזרחית של חדר עבודה / סלון - חפץ המסמל עבורך עושר כמו למשל דגם של מכונית מפוארת (אולי רולס רויס או פורש) את יכולה גם לתלות 6 סוסי פגסוס (סוסים מכונפים) מעל דלת הכניסה לבית. (את זה עדיין לא ניסיתי). בהצלחה! חמדה

23/05/2004 | 14:22 | מאת: לינה

אין אפשרות מכיוון שבחלק המערבי קיים ארון קיר גדול דרום מערב דלת כניסה לחדר צפון מערב דלת כניסה למקלחת היום ראש המיטה: דרום מזרח תאריך לידה של בעלי: 06.09.1973

מנהל פורום פנג שווי