אבן בזלת

דיון מתוך פורום  פנג שווי

22/05/2004 | 12:05 | מאת: נאוה

שלום לך חמדה, האם תוכלי לומר לי איזו אנרגיה יש לאבן בזלת שחורה? האם זה נכון לשלב איתה מים או שזה תלוי באפקט שאנחנו רוצים להשיג? (אני מעוניית לכניס זרימה שלווה ומשפחתיות לחלל מסויים). תודה לך מראש ושבת נפלאה.

22/05/2004 | 12:14 | מאת: נאוה

האבן אמורה להיות בעלת צורה עגולה ורכה אבל עם מרקם גס ולא חלק, טבעי כזה.

היי נאוה, אבני בזלת מסמלות אדמה. השאלה אם מתאים לשים מים זורמים באזור בו את רוצה? כל עוד אינני בודקת אילו אנרגיות ישנן בו ומוודאת שאכן זה מתאים - אינני יכולה להמליץ לך על זה. מה שכן אוכל לומר, שבי באותו חדר, עצמי את עיניך, דמייני איך הוא יראה עם אותו סידור שאת נותנת לו, וחושי איך זה מרגיש. האם זה משיג את האפקט הרצוי. שחקי עם זה עד שתגיעי להחלטה שתעשה לך טוב. את יכולה כמובן, גם להזמין ייעוץ. שבוע טוב, חמדה

22/05/2004 | 21:24 | מאת: נאוה

איזו תשובה נהדרת! תודה רבה! נאוה.

מנהל פורום פנג שווי