מרכז הבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

22/05/2004 | 09:03 | מאת: יעל

חמדה שלום רב, במרכז ביתי (בצ'י של הבית) מצויי כוכב 8 הר, הבית הוא מתקופה 6. מישהו אמר לי שזה קצת בעייתי. אשמח לקבל מידע על כך. ומה צריך לעשות, אם בכלל. המון תודה, יעל

היי יעל, לפי זה אני מבינה שחזית הבית היא למזרח. מה יש במרכז הבית? האם זה חלל פתוח, האם זה חדר, האם זה קיר...? האמת שכל מה שאוכל להמליץ לך מכאן, מבלי לבדוק את הבית, זה שאם זה נופל בחלל כלשהו, לדאוג שהוא יהיה נקי, יפה, אם אפשר לשים שם שלחן כבד כלשהו ועליו מפה - כך תוכלי לכבד את המרכז - הטאי צ'י. שבוע טוב, חמדה

23/05/2004 | 08:27 | מאת: יעל

תודה חמדה, אכן החזית פונה למזרח. אזור המרכז הוא מסדרון, אך מסדרון יחסית רחב לרגיל, מטופח במובן שתלויות בו תמונות, יש שם גם כניסה לשני חדרים. יש גם מראה במסדרון, לא בסופו אלא באחד הצדדים שלו. פשוט נאמר לי שלמרות שכוכב 8 הוא מאד חיובי כעת, לא לחזקו במרכז הבית, ואת זאת לא הבנתי. המון תודות, יעל

מנהל פורום פנג שווי