בריאות של בתי

דיון מתוך פורום  פנג שווי

23/12/2001 | 22:24 | מאת: אמא

בתי היא ילידת 10.01.82 , וסובלת מאסמה מילדות.,ולכן גם לא רגועה , מאחר והיא סובלת. חדרה הוא לצדדים מערב וחלון קטן לצפון ישנה כשהראש הוא לצד מערב הרגליים פונות לכיוון מזרח. החדר מסוייד בלבן בלבד, אין תמונות, מיטה, ספריהה מעץ וארון לבן ממול המיטה, בצבע לבן.דלת הכניסה נכנסים לכיוון צפון. : אין באפשרותי לשנות מיקומים של חדר או מיטה אבל בכל זאת , 1. לאיזה אלמנט היא שייכת, ואיזה צבעים מתאימים לה בחדר ולה באופן אישי?? 2.איזה שינוי יכול לגרום לה לשלווה ורגיעות ? 3. לאיזה קבוצה היא שייכת ? ואיזה אלמנט שייך לה ? 5. האם היא שייכת לקבוצת היאנג או היין? מאוד מאוד אודה לך על העזרה שלך שנחוצה לנו. בברכת הרבה בריאות לך ולבני משפחתך אמא..

25/12/2001 | 00:03 | מאת: איילת שלו

שלום לך, ביתך שייכת לאלמנט האדמה-מרכז, כך שהכיוונים המערביים ייטיבו עימה. יחד עם זאת הלבן, אשר נושא את אנרגית המתכת, מתיש את האדמה, יחד עם היותו צבע יאנגי, אשר אינו מומלץ לחדר שינה. הייתי ממליצה לך להכניס לחדר גוונים צהבהבים, אוקר… וכן סגלגלים, וכתומים, אם בצבע הקירות ואם באלמנטים השונים בחדר (כריות, כיסוי מיטה וכו). בהצלחה אילת

מנהל פורום פנג שווי