מיטת הילד\ה מול הדלת

דיון מתוך פורום  פנג שווי

19/05/2004 | 09:38 | מאת: נועה

הי חמדה, ענית לי לא מזמן על הכיוונים החזקים של ילדי (בני וביתי- אוריאל ואנה), ואכן אני עומדת לעשות את השינויים בכדי לחזק אותם- הכוונה להזזת מיטתם. המיטה של אנה תעמוד ממש מול דלת הכניסה לחדר, ואין לי דרך להמנע מכך- גם כי החדר די קטן ואמור להכיל את שתי המיטות, וגם כי ברצוני להתחשב בכיוונים החזקים של כל אחד מהילדים. קראתי איפה שהוא שבמקרה כזה ניתן לתלות מובייל או קריסטל מהתיקרה בחלל שבין המיטה ובין הדלת. עלי לציין שהחדר של הילדים קטן כך שהחלל שם אינו רב, כמו כן התיקרה די גבוהה כך שגם חשוב לי לדעת באיזה גובה המובייל צריך להיות? מספיק שיהיה אפילו בגובה של כ-50 ס"מ מעל ראש בן-אדם ממוצע? או שכדאי להאריך אותו? האם ניתן לתלות מובייל כלשהו ממש על משקוף הדלת? כמו כן באיזה מובייל כדאי לבחור? אני יודעת שאני שואלת שאלות קצת קשות בהתחשב בכך שזה יעוץ מאוד תאורתי- בלי לראות על מה ממש מדברים. אבל אשמח אם תוכלי לנסות לתת לי רעיון כללי. בכל מקרה בסופו של דבר אני הולכת על מה שאני מרגישה. היעוץ שלך עד כה נתן לי פשוט כיוונים חדשים למחשבה והביא- לטעמי- תוצאות ממש טובות. תודה מקרב לב, אור ואהבה, נועה

היי נועה, אני שמחה שאת מבינה שהיעוץ כאן הוא מאוד תיאורטי. וזו הסיבה שלא אוכל להמליץ לך לתלות מוביל או קריסטל כי הם מפעילים את האנרגיות בחדר, ואינני בטוחה שזה לטובת הילדים. האם יש אפשרות לשים כוננית בין הדלת למיטה? או אולי ארגז צעצועים? או אולי בובה גדולה? משהו שיחצוץ בין המיטה לדלת. וכמו שאמרת, לכי אחר ליבך כי חשוב שתרגישי טוב בבית. אני שמחה לעזור, וגם לך הרבה אור ואהבה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי