הילדה לא מתחברת

דיון מתוך פורום  פנג שווי

17/05/2004 | 09:46 | מאת: אמא מודאגת

בתי בת 12 נולדה ב-18.3.92.הילדה נבונה ונחמדה אך בשנה האחרונה התרחקה מחברותיה כי הן כל הזמן מדברות על בנים ובגדים וזה לא מענין אותה.אחרי הצהרים היא בבית עם ספרים ומחשב.אני מודאגת מזה שהיא לא יוצאת עם חברות.היא ישנה עם אחותה בחדר מזרחי עם המיטה בכוון מערב-מזרח על קיר דרומי.המיטה מול החלון. בחדר רהיטי עץ.האם תוכלי ליעץ לי מה לעשות? תודה.

היי אמא'לה, נתחיל מהכיוונים. הקוואה של בתך = המספר התמסמל את הכיוונים התומכים הוא 7: הצלחה גדולה = צפון מערב, בריאות = דרום מערב, זוגיות ומערכות יחסים = צפון מזרח, כללי ולימודים = מערב. כלומר, כדאי להעמיד את ראש המיטה פונה אל אחד הכיוונים התומכים הללו. (האם זה המצב? האם ראש המיטה פונה למערב?) מאוד מומלץ להעמיד את המחשב כך שכאשר היא יושבת מולו, פניה יופנו לכיוון צפון מזרח. זהו כיוון שיחזק אצלה את מערכות היחסים. כדאי גם לתלות תמונה המסמלת עבורה חברותה נעימה בפינה הדרום מערבית של החדר. וחוץ מזה, היא באמת רק בת 12, ומאוד יתכן שהיא עדיין זקוקה לענין אחר פרט לשיחות על בנים ובגדים. אם מצב הרוח שלה טוב, סימן שזה הענין, וזה לגמרי לגיטימי. הרבה אור ואהבה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי