כיצד להתחיל ליישם את הפנג שווי?

דיון מתוך פורום  פנג שווי

16/05/2004 | 12:41 | מאת: חדשה באתר

שלום רב. תאריך של בעלי הוא 23.11.75 ושלי 25.8.76 אם עשיתי חישוב נכון אזי הקוואה של בעלי 7 ושלי 9. הבנתי שבחדר השינה הוא לכיוון תומך של המפרנס, אך עדיין טרם הבנתי כיצד למקם את המיטה. אפרט מעט על מבנה חדר השינה: משמאל אחרי דלת הכניסה יש כניסה לאמבטיה והשירותים שזהו הקיר המזרחי. בקיר המזרחי ממוקם הארון (ארון קיר דלתות מראה) מול הארון ממוקמת המיטה שמעליה ישנו חלון הפונה לכיוון מערב. בחדר ישנם שני חלונות אחד לכיוון צפון ואחד לכיוון מערב, כאשר החלון לכיוון מערב הוא (בערך) מול דלת הכניסה. רוצה לשפר זוגיות והצלחה. איך אני מתחילה ליישם? אני די חדשה עם התורה הזו. עד כה רק קראתי עליה המון. הודה לך מאד.

שלום לך, (את הברכות כבר שלחתי לך בהודעה הקודמת...) אני מוכרחה לציין שבחשבון את בסדר גמור.... אכן את קוואה 9 ובעלך קוואה 7. אם בעלך הינו המפרנס הראשי של הבית והמיטה עומדת כשהראש שלה מופנה לכיוון מערב - הרי שהיא מופנית לכיוון תומך בו, וזה טוב. האם יש אפשרות להפנות את ראש המיטה לכיוון דרום מערב? אם כן, הרי שזה כיוון יותר טוב לבעלך, ואת יכולה לישון כך שראשך מופנה לכיוון דרום בזמן השינה, ואז את גם תהני מחסותו של בעלך וגם תוכלי להנות מהדרום ככיוון תומך. לפי התאור שלך של חדר השינה הלכתי קצת לאיבוד... 1. האם גם דלת הכניסה וגם דלת חדר האמבטיה וגם הארון הינם בקיר המזרחי? 2. הבנתי שמול הארון ישנה המיטה, ומעליה חלון. אבל אח"כ ציינת שישנם 2 חלונות בחדר, והחלון שבקיר המערבי כמעט מול הדלת, - אז יש כאן משהו לא ברור. בנוסף, מראות חשופות בחדר שינה אינן מומלצות. כדאי שהן תהיינה בתוך הארון או מחוץ לחדר. כדי לשפר זוגיות כדאי לך לתלות תמונות המסמלות עבורך זוגיות בפינות הדרום מערביות של החדרים, ליצור אווירה רומנטית בחדר השינה, לוודא שהוא רק חדר שינה ולא גם מחסן קטן, גישה למיטה משני צדדיה, וכו'. כדי לבדוק מהן האנרגיות הקיימות בבית כך שאפשר יהיה לעזור לבית לתמוך בכם וברצונותיכם, את מוזמנת להתקשר עמי לקביעת ייעוץ במקום. שפע של אור ואהבה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי