מה הצבעים המתאימים לקירות הבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

13/05/2004 | 13:19 | מאת: נועה

חמדה שלום, ברצוני לצבוע את החדר של שני ילדי, הישנים באותו החדר. אשמח אם תוכלי להעריך מה הצבע המתאים (זה יכול להיות גם שילוב- כל קיר בצבע אחר) לצבוע, בהסתמך על הפרטים הבאים: אוריאל - בן- תאריך לידה: 25.4.02, מיטתו צמודה לקיר הדרומי של החדר. אנה- בת- תאריך לידה: 5.2.04, מיטתה צמודה לקיר הצפוני. בקיר המזרחי ישנו חלון, ובקיר המערבי ישנה הדלת כניסה לחדר+ צמוד אל קיר זה ארון. (תחושת הבטן שלי שלאנה צבע ורוד מאוד מתאים- מה דעתך?) מה דעתך? יש לך המלצות? (כרגע הצבעים ה"שולטים" בחדר פחות או יותר הם ירוק וסגול בהירים- אע"פ שהחדר לא מאוד צבעוני, נשמע לך מתאים?) כמו כן, בעלי יליד 6.6.73, ואני 15.5.75, מה הצבע שיתאים לחדר שלנו? יש עוד צבעים שהיית ממליצה שיהיו ברחבי הבית? (חסר לנו צבע בבית ויש לי רצון להוסיף, אשמח לשמוע את דעתך! תודה מראש, נועה

היי רונית, קודם כל מזל טוב להולדתה של אנה! שתהני מהגידול שלה ושל אריאל! נתחיל מהכיוונים. לכל אדם יש מספר קוואה = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בו. הקוואה של אריאל = 7, והכיוונים התומכים בו: הצלחה גדולה = צפון מערב, בריאות = דרום מערב, זוגיות ומערכות יחסים = צפון מזרח, כללי ולימודים = מערב. הקוואה של אנה 1, והכיוונים התומכים בה - עם אותן הכותרות הם: דרום מזרח, מזרח, דרום, צפון. כלומר, תשתדלי להשכיב כל אחד מהם כאשר ראש המיטה מופנה אל אחד הכיוונים התומכים בו. אם את יכולה לבחור, עדיף בגיל הזה לבחור עבורם את כיוון הבריאות, אבל בכל מקרה, אחד הכיוונים התומכים זה מעולה. הקוואה שלך = 8: דרום מערב, צפון מערב, מערב, צפון מזרח. הקוואה של בעלך = 9: מזרח, דרום מזרח, צפון, דרום. מאחר והכיוונים של שניכם מנוגדים, לפי הפנג שווי שמים את ראש המיטה בכיוון המפרנס הראשי של הבית (אצל הסינים = הבעל) והוא נותן את חסותו לאשה. אם אצלכם בעלך הוא המפרנד הראשי, תשתדלי לבחור את אחד הכיוונים פרט לדרום מזרח, ואם את היא המפרנסת הראשית, תשתדלי לבחור באחד הכיוונים פרט למערב. לגבי הצבעים. בכל חלל ישנם 2 סוגים של אנרגיות - הפעילה והרגועה. לפעמים אנו מעדיפים להפעיל את הפעילה - ע"י פעילות, צבעים עליזים, אור וכו', ולפעמים אנו מעדיפים להפעיל את הרגועה = עוד יותר רגוע: אור עמום, צבעים רגועים, שטיחים וכו'. מאחר ואינני יודעת אילו אנרגיות ישנן בחדרים השונים אצלך בבית, אינני יכולה להמליץ לך על צבעים שמא אמליץ על צבעים שיפעילו אנרגיה שהיינו מעדיפים שתירגע, או להיפך. מה שכן אוכל להציע לך, שבי בחדר כאשר הם ישנים, עצמי את עיניך, והרגישי את החדר. כך תוכלי לחוש מה הם חשים בחדר הזה. שבת שלום, חמדה

מנהל פורום פנג שווי