חדר שינה של בתי

דיון מתוך פורום  פנג שווי

11/05/2004 | 14:20 | מאת: ז'אנה

שלום לכן בתי בת 20 חיילת משוחררת, התחילה לעבוד בעבודה מעודפת. אנחנו מעצבים לה חדר שינה ישן לחדש.מיקום-דרום-מערב של בית קרקע.חלון-מערב.דלת-מזרח.ארון-צפון.יש לה מיטה חדשה ליד קיר דרומי, ראש למזרח.מראה גדולה על הקיר מזרח ליד הדלת.נולדה ב19.01.84 .בקשה: אזרה-צבע קירות, נרות, חפצים, מיקום רהות וכו' שמתאים לה להצלחה בעתיד.תודה מראש.

היי ז'אנה נתחיל עם הכיוונים התומכים בבתך, והקוואה שלה = המספר המסמל את הכיוונים = 7: הצלחה גדולה = צפון מערב, בריאות = דרום מערב, זוגיות ומערכות יחסים = צפון מזרח, כללי ולימודים = מערב. כלומר, ראש לכיוון מזרח אינו רעיון מוצלח. מאוד מומלץ שראש המיטה יופנה אל אחד הכיוונים התומכים בה. וגם מראה בחדר שינה לא מומלצת. כדאי שהמראה תהיה בתוך הארון. בפינה הדרום מערבית של החדר, זהו המקום המתאים לזוג נרות - אבל מאחר ואינני יודעת אילו אנרגיות קיימות באותו חדר, אינני יכולה להמליץ להדליק אותם או לא, ואילו צבעים מומלצים. מאותה סיבה לא אוכל גם להמליץ על הצבע בקירות. אם הדלת לחדר נמצאת ממש מול החלון, כדאי מאוד לתלות וילון על החלון, אחרת כל האנרגיה הנכנסת לחדר מיוד 'בורחת' החוצה. אם שמים שלחן בחדר - נאמר בשביל לימודים, כדאי שהוא יעמוד כך שכשהיא תשב לידו פניה יופנו לכיוון תומך, אבל חשוב מאוד שגבה לא יופנה אל דלת הכניסה לחדר. כל טוב ובהצלחה לבת, חמדה

מנהל פורום פנג שווי