חדר אמבטיה בקצה מסדרון

דיון מתוך פורום  פנג שווי

09/05/2004 | 19:44 | מאת: רונית

שלום רב, בשאלה קודמת קראתי התייחסות לגבי חדר אמבטיה ושרותים בקצה המסדרון אצלנו בבית יש מסדרון, רחב אמנם באופן יחסי, וממש בקצה שלו דלת לאמבטיה ושרותים, מצד ימין ומצד שמאל של חדר האמבטיה ישנם חדרי שינה. אני מקפידה תמיד לסגור את חדר האמבטיה. האם צריך בנוסף לשים מראה על הדלת, ואם כן, לא כל כך ברור לי טכנית כיצד, הדלת היא דלת עץ פשוטה. הרבה תודות

היי רונית, כפי שתראי בהמשך לתשובה שלי, הוספתי הסתייגות לרעיון המראה. במיוחד אצלך, שאת אומרת שהפרוזדור די רחב ושאת מקפידה לשמור את דלת חדר האמבטיה סגורה, כדאי לבדוק אילו אנרגיות קיימות באזור לפני שמפעילים אותן בעזרת מראה. (אגב, כדאי גם לדאוג שמכסה האסלה יהיה תמיד סגור, ולסגור אותו לפני הורדת המים...) שבת שלום, חמדה

מנהל פורום פנג שווי