שירותים קרובים לסלון

דיון מתוך פורום  פנג שווי

09/05/2004 | 12:50 | מאת: נועה

שלום, אני מעוניינת לחסום בצורה אנרגתית את הכניסה למסדרון שיש לנו בבית, שהוא מוביל לשירותים, ולחדרים שלנו ושל הילדים. (כי יש מין תחושה מזמינה של מעבר אנשים פנימה(. יש לך איזה רעיונות של חסימה של אנרגיה במעברים ללא סגירה ממשית של דלת? תודה! נועה

היי נועה, אפשר לתלות משהו יפה - כמו חרוזים יפים. זה יחסום את האנרגיה מלזרום. השאלה, האם את באמת רוצה? מה זה עושה לכם? האם האורחים "נשאבים" לחדרי השינה שלכם? שבוע טוב, חמדה

09/05/2004 | 13:02 | מאת: נועה

כן, אני מרגישה שאנשים מרגישים חופשי מדי לעבור לאיזור החדרים שלנו, וזה עושה לי תחושה לא נוחה. האם יש גם השפעה לכך שאפשר ממש לראות את דלת השירותים (שנמצאת באותו מסדרון) מהסחון האם כדאי להסתיר אותה? אני מאוד מודה לך על התשובה ועל המהירות... נועה

מנהל פורום פנג שווי