מסדרון ארוך

דיון מתוך פורום  פנג שווי

08/05/2004 | 23:46 | מאת: מירן

יש בביתי מסדרון צר וארוך שמוביל לחדרי השינה והשרותים, ושמעתי שזה לא מומלץ, האם אפשר לדעת את הסיבה, וכמובן מה עושים?

היי מירן, דמייני את עצמך עומדת בין שני בנינים ארוכים, ודמייני את עוצמת הרוח הנושבת במקום הזה, מה שנקראה פרוזדור רוח. בדיוק ככה מתנהגת האנרגיה: כאשר יש מסדרון ארוך היא זורמת בעוצמה מאוד חזקה, וכמו שנאמר - מידי זה לא טוב: לא יותר מידי ולא פחות מידי. במקרה הזה - העוצמה של האנרגיה הופכת להיות חזרה מידי ככל שהפרוזדור ארוך יותר וצר יותר. הפתרונות האפשריין - להאיטת עוצמת הזרימה: אפשר לשבץ - לסירוגין משני הצדדים - אריכי קישוט ברצוף. אפשר לתלות עציצים לסירוגין. אפשר לתלות מהתקרה נברשת עגולה אפשר לתלות על הקירות נברשות לסירוגים משני הצדדים אפשר לפרוס שטיח עגול או שטיח מאורך עם ציור של משהו עגלגל וזורם. אני בטוחה שתמצאי בין האפשרויות הנ"ל את זו המתאימה לך... שבוע מופלא, חמדה

מנהל פורום פנג שווי